afscheid

sp uit

Het is een mooi leerproces voor mijn kleinzonen. Het is altijd nét de liefste kip die dan plotseling niet meer eet en ziek wordt. Afgelopen zaterdag gingen ze met het zieke dier naar de dierenarts en die ziet een kleine tumor. De kinderen zijn erbij, dus waar koop je voor €34,50 een levensles als dit? De arts legt het uit, de jongens zijn het ermee eens: het spuitje doet de rest. Vanzelfsprekend nemen ze voor opa dickblogt een foto. Prachtig zo. Ze hebben al eerder afscheid moeten nemen van wat grootouders en een hondje, maar ook dit is weer een lesje in vergankelijkheid, al went het nooit.

Drie weken geleden gingen we op bezoek bij Luuk in het ziekenhuis. Wij namen een flesje mooie rode wijn mee en proostten aan zijn bed op het leven en op beterschap. Vanmorgen kregen we het bericht dat Luuk zaterdagavond rond acht uur is overleden. Het kan snel gaan weten wij inmiddels, maar het went nooit. Bonjour Luuk! dicktipt: leef

zwartepieten

Luuk

.

6 thoughts on “afscheid

  1. Met tranen in mijn ogen heb ik dit bericht gelezen.
    Heb een hele mooie tijd met Luuk gehad en zo blijf ik ook aan hem denken. Een vriend die ook een beetje kleur aan mijn leven heeft gegeven. Veel gelachen :-))
    Bedankt voor je mooie woorden Dick.

Comments are closed.