dickblogt ook in opdracht

img_4726

De achthonderd verhaaltjes op dickblogt® gaan meestal nergens over, maar zijn ruim tweehonderdduizend keer gezien (en naar ik hoop gelezen). Het zijn net zoveel sollicitaties naar uw opdracht. Het leverde al wat leuke regelmatig terugkerende schrijfopdrachten op voor o.a. ziekenhuis St Jansdal (Cazcade) en De Stedemaeght en KLUP. Ik schrijf, u blijft. Stuur gerust vrijblijvend een tekst of een idee en ik maak er iets moois van!  dicktipt: bel, bel aan, app, m@il, of praat met mij.

schrijven-550x412

dick inspireert diap

dick@dickenson.nl

One thought on “dickblogt ook in opdracht

 1. Geachte meneer Leene,

  Volgens mij is dit de makkelijkste/beste manier om met u in contact te komen; ik geef het een kans! Van Natalie Overkamp vernam ik dat u altijd erg enthousiast op haar nieuwsberichten reageert die te maken hebben met historische foto’s.

  Even voor de duidelijkheid: mijn naam is Germa Greving en ik loop stage bij Museum Het Pakhuis. Momenteel werk ik aan het project om verhalen en beelden uit het Ermelose verleden te verzamelen. Het alledaagse leven staat daarbij centraal: huwelijk, lievelingsspeelgoed, feest, zwemdiploma, vakantie, Sinterklaas etc. etc. Uiteindelijk willen we met al het beeldmateriaal een mooi digitaal fotoalbum maken waarin ook vooral de ontwikkeling van het alledaagse leven in Ermelo zichtbaar is.

  Naar aanleiding van de berichtgeving van Natalie, vermoed ik dat u zeker een belangrijke bijdrage zou kunnen leveren aan dit project. Zou u het leuk vinden om mee te werken aan ons digitaal fotoalbum?

  Ik hoop van u te horen. Vriendelijke groeten,
  Germa Greving.

Comments are closed.