all clear

Ze zijn weer een grote stap verder. Wat normaalgesproken voor velen het meest aantrekkelijke deel van het proces is lijkt geslaagd. Hoe het zich in “ons” geval heeft voltrokken weet ik niet. Ze kennen mij goed genoeg om me dat ook niet te vertellen, aangezien discretie niet mijn sterkste punt is sinds ik dit blog in de lucht houd. In het vroege voorjaar deed ik u al een gesluierd verslag van de plannen en beloofde u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Het ouderschap is ook in mijn ogen veel te zwaar voor twee personen, laat staan voor één. In dit mooie geval doen ze het met z’n drieën. Uiterst modern en een groot voordeel kan zijn dat de kleine straks kan putten uit een enorm aantal opa’s en oma’s. We zijn er nog lang niet, dat begrijpt u, maar het gezelschap is blij en gelukkig met bovenstaande score. Daar is geen woord Spaans bij. Wij zijn dus ook blij, al hebben we er nog steeds geen naam voor. dicktipt: Co-opa?

15 thoughts on “all clear

 1. Het klinkt nog steeds niet erg ‘alles onthullend’ en voor een buitenstaander moeilijk te begrijpen, maar ik geloof dat er sprake is van love is in the air, hoe speciaal ook, daar wens ik mazel en broche voor.

  • De titel “all clear” had wellicht een vraagteken verdiend, maar dat vond ik niet mooi.. Ennuh, alsof je zelf altijd zo duidelijk bent! Wordt vervolgd…. x

 2. Glashelder, dit verhaal (schudt vertwijfeld het hoofd).
  Maar met een beetje deductie en glassex kom je een heel eind, gelukkig.
  Dat het maar voorspoedig moge groeien!

 3. @DB: om te beginnen gefeliciteerd. Je klinkt heel gelukkig en dat is altijd geweldig als er een nieuw leven in deze roerige wereld wordt verwacht.

  Maar ik kon het niet helpen om toch eventjes te puzzelen. Daar kom ik natuurlijk niet uit, maar ik zet 30% van mijn geld op twee homo’s die samen een geweldige draagmoeder hebben gevonden. Daarmee loop ik natuurlijk wel een enorme grote kans dat ik mijn geld verlies, dus zet ik ook 30% op twee lesbiennes die een zaaddonor bereid hebben gevonden om niet alleen zijn zaad te doneren, maar ook tijd. Dat laatste komt echter al relatief vaak voor, maar zou het wel modern maken als de vader bij de opvoeding betrokken werd. Dat gebeurt nog niet zo vaak. Meestal wordt de man uit het plaatje geweerd.
  40% zet ik echter op een zus die draagmoeder is geworden van een broer of een zus met partner.
  Pas op, niet verklappen hoor : -)))). Het hele proces is trouwens al meer dan voldoende geheimzinnig en spectaculair op zichzelf.

  Maar nogmaals proficiat, het klinkt of de (groot)ouderlijke liefde mee reist in de ontwikkeling van het embryo naar een volwaardig kind. Mooier kan niet.

  • Je bent warm Sjaak. Je bent 70% van je geld kwijt, maar hebt gelukkig nog wat over!

 4. @DB: Dan ben ik 10% meer kwijt dan waar ik werkelijk op zou hebben ‘gegokt’.

 5. Het gaat over die baby’s die de genen hebben gekregen, door ivf, van drie ouders ipv twee, toch?

 6. @DB: nauw hei je ’t toch verklap man.
  Geweldig!
  Ik wens je samen met die dappere, geweldige familie van je een intens warme tijd. Mijn oude Amsterdamse buurvrouw in ‘de Pijp’ zei altijd:
  “Mazzel en broche voor je hele misjpoche”.
  Oftewel “veel geluk voor je hele familie.”

  • Ik heb geen geheimen! In grote lijnen is dit wel de structuur ja. Maarrrr, het verschil zit in de details… Wordt vervolgd. Dank. (Heb je naast Jezzebel gewoond soms ‘-) ? Die heeft vergelijkbare teksten.)

Comments are closed.