all on board

maxboard

Max heeft zijn eerste afdaling gemaakt op zijn nieuwe board van Marktplaats. Tot nu toe had hij een paar keer geskied, maar vanzelfsprekend wil hij net als zijn vader, moeder en opa nu ook veel liever snowboarden. Zijn motoriek is goed, hij is niet lui, hij is niet bang en Max en ik zijn het ook hierover eens, dat we altijd nog kunnen gaan skiën als we oud zijn! Gisteren nam zijn vader hem mee naar een heuse helling hier in de buurt en een half uur later kreeg ik de eerste filmpjes binnen op mijn telefoon. Waar wij nog wel een paar dagen voorzichtig oefenen voor nodig hadden slaat Max fluitend over. Gewoon gaan! Jammer dat wij dit jaar niet mee kunnen naar de échte bergen, want volgend jaar hou ik hem niet meer bij, dat zie ik nu al. Geen probleem, hij wacht wel even op zijn Opa af en toe.
dicktiptvijf kanjers en een oude heer.

maxboard2