bil

Mijn oudere zus is vandaag jarig en wordt vijfenveertig jaar. Mauro wordt zwaar gestraft, hij moet blijven. Ajax staat vandaag bovenaan in de Eredivisie. Benzineprijs daalt drastisch. Vandaag vierhonderdvijfenvijftig bezoekers op dickblogt.
Van 1 aprilgrappen heb ik nooit de lol kunnen inzien en dat rijmpje over een kikker in je bil begrijp ik ook niet. Voor mijn part vieren ze het uitbundig in Den Briel, maar val mij er verder niet mee lastig alsjeblieft. Prettige dag nog allemaal. dicktipt: in je bil?

8 thoughts on “bil

 1. Haha helemaal geweldig..!!! M.b.t. het plaatje ik val niet op vrouwen … maar ik snap dat, dat kikkertje dat eens nader wil gaan bekijken/onderzoeken.. mooie billen!

 2. Eén keer van m’n leven heb ik kikkerbilletjes geproefd,
  in een tijd dat ik meende dat leven betekende: ervaringen opdoen.
  En die ervaring wilde ik er wel bij hebben.
  Een mede-dineerder had kikkerbilletjes als voorafje besteld, en ik at daar wat van.
  Die billetjes zijn feitelijk het hele onderlichaampje plus dijbeentjes, vrij minuscuul. Wel lekker. Maar later las ik dat de kikkers daarvoor levend in tweeën gehakt worden, nadat ze op vrij onaangename wijze geoogst en daarna een tijd nogal wreed bewaard zijn.
  Enfin, sommige ervaringen mogen eenmalig blijven.
  Of beter, na goed geïnformeerd te zijn: niet opgedaan.

  • De eerste keer dat ik ze at had men mij wijsgemaakt dat het kleine kippenpootjes waren. Ik vond ze lekker. Nooit meer gegeten, net zo min als slakken en haring.

Comments are closed.