de tjoekomst

Het is genieten geblazen vrienden. Gewéldige televisie de laatste weken en zondag start óók nog de nieuwe serie BzV! Het kan niet op deze maand!

De Gouden Jaren is een serie van omroep Max, dus op mijn lijf geschreven. Acht Nederlanders die ooit bekend waren, gaan all inclusive naar Indonesië en wij mogen meekijken. Ze zitten gezellig bij elkaar in een resortje, vrouwen bij vrouwen en  mannen bij mannen, zolang de camera draait tenminste. Ze bezoeken bejaardentehuizen en zoenen wildvreemde bejaarden alsof ze in Hilversum of Blaricum rondlopen. De mannen lopen stad en land af om een biertje te bemachtigen en proberen zich te redden met very slecht Engels. Vermakelijke TV, maar ook wel tenenkrommend af en toe. Van Laurens van Rooijen heb ik vroeger wel eens een hele compositie op de piano kunnen spelen, maar zijn Engels is werkelijk bedroevend. Tijdens een Masterclass piano met behoorlijk talentvolle studenten wenste hij ze Lots of succes in de tjoekomst. Hopelijk zagen jullie ook Noraly Beijer, zeker niet de domste van het stel, een bommetje uitproberen op een oud collega. Vanzelfsprekend heb ik een zwak voor Kroepoekje Sandra, waarmee ik nog wel eens lekker Indisch gegeten heb bij The Raffles. Ze vertelde me een relatie te hebben gehad met een veel te jonge Ermeloér, die ik helaas niet kende. Ze ziet er nog prima uit tussen de rijstvelden.

 

En dan zondagavond a.s óók de start van de nieuwe serie Boer zoekt Vrouw. Ik mag zelf eerst nog even een mooi motet van Bach zingen in Harderwijk, maar direct na het zingen de kerk uit naar Yvon. Allemaal boeren in het buitenland, dus dat wordt óók weer genieten van puur PolderEngels. Voor zover ik weet geen lesboboerinnen of gayfarmers deze keer; dat is wel jammer, maar ik verheug mij er weer feestelijk op. Zonder die boeren en alleen met Yvon Jaspers zou ik het ook al heel aardig vinden beken ik. dicktipt: De Gouden Jaren en Boer zoekt vrouw. (uitzending gemist!)