emilia, sofia en liesje

1236258_10151919096118653_36759181_n

Op het kaartje staat:

Dit wondertje, zo lief en klein, maakt dat we nu met z’n viertjes zijn.

Emilia is alweer tien dagen oud, dus de hoogste tijd om eens even te gaan kijken of dat witte kanten keurslijfje wel verantwoord is. Sonja was er vanzelfsprekend al op dag twee heengereden en zag dat het goed was. Op het creatieve geboortekaartje stond ook nog: Het circus kan beginnen! waarmee kennelijk wordt gedoeld op het tumult dat twee dochters in een relatief kleine, maar gezellige binnenstadswoning teweeg kunnen brengen. Ook deze (klein)dochter is weer helemaal gelukt. Woog 3420 gram bij geboorte en voelde ook vandaag nog zo licht en klein aan dat ik wel snap dat de bevalling voorspoedig verliep. De traditionele foto hierboven werd gemaakt voor de grootouders in Slovakije en de prachtige poespas is na de foto weer in de kast gelegd gelukkig. Vandaag droeg Emila een slimfit jeans met een eigentijds topje. Als compromis natuurlijk wel een kanten kraagje, en dat stond prachtig.

emilia

De beschuit met muisjes smaakte uitstekend en het toeval wil dat schuin tegenover de binnenstadswoning een binnenstadsbrouwerij is gevestigd. Kraambezoek is beslist aan mij besteed, vooral in combinatie met met een lokaal gebrouwen blondje dat luistert naar de naam Liesje. Bijna net zo lekker als het Veluws Blond waarover ik u al vaker berichtte. Het was een goed bestede middag. Ik zal Emila, haar zusje Sofia en zeker ook Liesje met regelmaat bezoeken. dicktipt: Liesje

zutphensliesje

dickblogtteEen jaar geleden: partnerbemiddeling?

 

 

11 thoughts on “emilia, sofia en liesje

 1. Misschien nu wel voor de tweede keer of misschien gisteravond iets niet goed gedaan? Maakt niet uit maar met zo’n mooi meisje wil ik jullie wel feliciteren! Leuk hoor, drie meissies. Dat wordt nog een heel avontuur!

  • Als je die van DJ meetelt zijn het er inderdaad drie. In Zutphen 2 dochters, Liesje is een biertje….. X

   • Ha ha, wat een kluns ben ik! Niet goed geteld, niet goed gelezen en een prachtig meisje met een ( nog steeds leuke) biernaam opgezadeld! Driemaal excuus (tenminste drie x) .. Dank voor je tact en lieve groeten aan martijn en zijn twee meiden en aan DJ met zijn mooie meisje en aan Johan met z’n twee kerels en aan Sonja! Xxx

 2. Ha Dick en Sonja….
  Tjeetje….wat een plaatje….!!!!
  jullie kunnen trots zijn….opnieuw goed gelukt…een mooi klein-meisje-kind….
  Groeten uit Drenthe
  Janny

  • Ha Janny uit Drenthe! Wanneer kom je op de koffie / borrel?
   Ik heb vandaag (toevallig) een nieuwe foto als achtergrond op mn beeldscherm gezet. Kan hem aanbevelen. Twee mooie Turkse Gulets hoog aan de wind…. Ik zal hem mailen.
   Goeie ouwe tijd… x

   • Kom graag binnenkort eens langs….ben benieuwd hoe t met jullie is..
    De blogs zijn in ieder geval al hoogst vermakelijk …
    Mail wel even wat opties ..akkoord ??

Comments are closed.