ermelo draait door

In Ermelo gebeurt gelukkig alles pas een paar jaar later. De riolering, glasvezel, de koopzondag en nu ook Ermelo Draait Door. Het ooit zo polulaire programma van Matthijs van Nieuwkerk is behoorlijk op zijn retour en inmiddels links en rechts ingehaald door Humberto Tan. Toch maken wij in Ermelo vanavond de eerste plaatselijke variant van het programma mee en ik ben gevraagd als Tafelheer. Dickblogt dient als mannelijke tegenhanger van de vooral door dames gepresenteerde talkshow. Mij is een overhemd aangemeten van Herenmode Klapwijk en ik droeg al een bril van Geerts’ Eyefashion. Men verwacht van mij de kritische vragen van Prem of de opgewonden irritaties van Jan Mulder, maar ik heb een verrassing in petto voor vanavond. Ik ga vriendelijk glimlachen, aardige dingen zeggen en mooi zitten zijn als Sylvana Simons. dicktipt:  vanavond in de Volksmond. #EDD

video-thumb-for-26370-3

2 thoughts on “ermelo draait door

Comments are closed.