geconditioneerd

BRITAIN-ENTERTAINMENT-ART-AUCTION-EMIN

 

Vrijdagmorgen breng ik Sonja en haar golfvrienden voor dag en dauw naar Schiphol. Ze gaat een paar dagen naar Malaga voor een welverdiende golfvakantie. Alhoewel vier hele dagen golfen op vier verschillende en moeilijke banen mij niet écht als vakantie in mijn luie oren klinkt, ziet ze er naar uit. Afgezien van een enkel nachtje in een ziekenhuisbed is dat niet vaak voorgekomen. In het verleden ging ik nog wel eens een paar dagen alleen met vrienden op pad om te duiken, te snowboarden of te zeilen, maar voor haar is dit de eerste keer. Voor mij betekent dat ook een beetje vakantie. Vier dagen lang zal ik het bed niet opmaken, geen tafel dekken, geen vaatwasser vullen en zeker niet koken. Indien nodig race ik vlak voor ik haar vijf dagen later weer ga afhalen een keer met de stofzuiger door het huis en doe dan hooguit een quick scan in de badkamer. Uit gewoonte zal ik ’s morgens douchen, maar ’s avonds vast en zeker overslaan. Vier dagen vervuilen. Ik ga mijn best doen om alle dagen uit één kopje en één glas te drinken en de ontbijtspullen gewoon op het aanrecht te laten staan. Heel praktisch! Als het me nog lukt tenminste, want misschien heeft ze mij al hopeloos geconditioneerd. dicktipt: pizza

foto: Tracy Amin (bracht 3 miljoen op!)

4 thoughts on “geconditioneerd

  1. De vervuiler betaalt zoals je weet; met een beetje pech komt niet Sonja maar jij van een koude kermis thuis. Geniet van je vrijgezellenbestaan en ruim op. Dit schrijf ik nogal makkelijk. Als Ingird weg is, doe ik net als jij. Soms is dat heerlijk, vaker niet. Word ik nu oud?

  2. Benieuwd hoe dìt avontuur is afgelopen…

    En wat die J.P Blanchard betreft, gelijk had je. Hij is groots. Ik was er meteen weg van en ben wat gaan Googlen om iets meer over hem te weten te komen. Ik vond algauw zijn stek waarop een heleboel van z’n performances te zien zijn en kon het natuurlijk niet nalaten er eentje van op m’n blog te publiceren.
    Een woordje van dank aan jou leek me dan ook wel op z’n plaats… Zodoende :
    http://dagendauwsnotenbalk.blogspot.be/2014/10/manitas-de-platas-painted-by-jp.html

Comments are closed.