het ging er heet aan toe

openhaard

Toegegeven; het is een rare foto. Het betreft hier geen middagdutje en ook geen protestactie tegen de berispte stervensbegeleiders. Geen vrijwillige rituele verbranding maar gewoon een rare foto van de prachtige open haard in de SottoLounge waar we gisteren gezellig kookten met een man of twintig. Zoals u ziet ging het er uiterst relaxt aan toe. Vanzelfsprekend was dit een moment voordat de gasten arriveerden al had het ook best na afloop kunnen zijn. De soep werd net zo heet gegeten als ze werd opgediend en het rodepeperijs aan het eind bracht maar ten dele verkoeling. Daar tussenin werd er met overtuiging aan een vijftal Oosterse gerechten gewerkt. Pieter schonk zijn prachtige bijpassende wijnen, dus we hebben weer wat nieuwe vrienden gemaakt. dicktipt: Hot&Spicy wordt vervolgd.

2 thoughts on “het ging er heet aan toe

  1. Was dàt de schotel waarop het eten werd geserveerd? Bij Oosterse gerechten gebeurt het wel vaker dat daarvoor mensen worden “gebezigd”, dacht ik…

Comments are closed.