het loopt best lekker!

Mogelijk bent u er niet allemaal even blij mee, maar dit plaatje past het best bij de gekozen titel. Deze week passeerde dickblogt de 10.000 views. Ik besef heel goed dat dit niet allemaal ook daadwerkelijk lezertjes zijn, maar ze kwamen wel even langs. Wondelgijn zegt te weten hoe je kunt zien wie er zo al langskomen op je blog en hoevaak. Ik wil dat niet weten, maar word wel altijd vrolijk van uw reacties. De meeste reacties komen nog via FB, email of in de wandelgangen trouwens. Ik verbaas(t) mij al maanden over het aantal reacties op het blog van deze Aad. Hij schrijft twee maanden per jaar helemaal niets op zijn blog, maar de reacties gaan gewoon door. Lezers maken ruzie in zijn reactieruimte, terwijl hij ergens lekker of-line papier ligt te lezen. (denk ik) Zijn blog voorziet duidelijk in een behoefte. Dickblogt voorziet vooral in zijn eigen behoefte: precies, de aandacht. In tegenstelling tot op andere terreinen des levens is mijn produktiviteit hier onverwacht hoog. Het kan raar lopen, om met Lucille Werner te spreken. Dickblogt loopt ook best een beetje merkwaardig alzegikhetzelf. Als ik de lijst met onderwerpen terugkijk, kan ik er geen weloverwogen lijn in zien. De statistieken motiveren mij om weer een paar honderd woorden de wijde wereld in te waaien, en u beloont dat steeds door even te komen kijken. Zo houden we elkaar leuk bezig. Bovenstaande billen waren ook duidelijk een kleine beloning voor mijzelf, dat begrijpt u. Bij 20.000 views loopt ze nog steeds, zonder ook maar een meter te zijn opgeschoten. Bloggen schiet ook niet op, maar blijft u ons volgen, zou ik zeggen.

9 thoughts on “het loopt best lekker!

 1. Jouw ‘loopt lekker’-filmpje doet terugverlangen naar de wereldberoemde film van Yoko Ono uit 1960, ‘Buttocks’. Ik denk dat ze verboden heeft ‘m op internet te publiceren, want ik kan alleen maar een uittrekseltje ervan vinden:

  Wat Aad Verbaast betreft: die was al zo populair op het VK-blog.
  En terecht. Hij heeft een zootje humor, en is een woordkunstenaar.
  Altijd scherp maar beleefd, raak en tongue in cheek.
  Kom daar maar eens om, tussen de grotendeels slecht geschreven boertigheden en oninteressante ego-rommel.

  • Zeker heftig, zelfs in zw/w. Er is gelukkig (?) nog geen ballotage bij OBA, anders lazert mijn egotripperij ook onmiddelijk door de mand…

 2. Blijf schrijven, dude, keep walkin’.
  (Bij deze bijdrage mis ik overigens wel de karakteristieke ‘Dick tipt’… maar misschien kwam dat door die billen, dat je afgeleid was.)

  • Deze indrukwekkende bijdrage stond in “achtergronden”, maar inmiddels van mijn scherm gehaald. Te vermoeiend.

  • Prachtig! Ik was (ook) van plan een verhaal “Oranjebitter” te schrijven, maar ik bewaar het tot na de eerste verliespartij van Oranje. Zou ook over Friso kunnen gaan trouwens tzt….

 3. Leuk om te lezen, Dick, dank voor de tip.
  Ook om te zien trouwens.
  Om met een variatie op een beroemde uitspraak van Godfried Bomans te verzuchten: “had mijn vrouw maar e├ęn zo’n bil”

Comments are closed.