Joep in beeld!

Ina

Kijk, dat is nu typisch schoonzus Ina. Woont ook al jaren op Cyprus, maar maakte zich helemaal geen zorgen. Ze stuurt gewoon een mooie foto van het uitzicht uit haar keukenraam met als onderschrift: Mooi hé, Cyprus! En ook mijn broer Gerrit lijkt zich helemaal geen zorgen gemaakt te hebben. Hij schreef gisteren: “Dijsselbloem en ik zijn er naar beider tevredenheid uitgekomen.” Terwijl wij in de veronderstelling waren dat er behoorlijk aan de poten van hun bank werd gezaagd maakten ze mooie foto’s en dronken hun Cypruscoffee in het zonnetje! Geen vuiltje aan de lucht, terwijl ene Joep Klinkenbijl, ook een voormalig Nederlandse taxpayer bijna dagelijks op de Nederlandse televisie was om ons het tegendeel wijs te maken. Toevallig ken ik Klinkenbijl behoorlijk goed en ook in zijn Ermelose periode was hij lang niet wars van wat publiciteit. De subtitel van dit blog is ook zeker van toepassing op Joep. Als ik u uitleg dat hij geruime tijd de naam Youp hanteerde begrijpt u vast al waar ik naartoe wil. In de tijd dat wij met wat goede vrienden “Ermelo-Live” organiseerden was Joep al de man van de publiciteit, samen met Vriend P. Hij holde van het ene interview naar het volgende fotomoment en was voortdurend in de weer met Burgemeester, Politie en Brandweer. Geen podium is hem te hoog. Kon Joep na een les of twaalf drie liedjes op de piano spelen, dan klom hij zonder enige valse bescheidenheid achter ieder kroegklavier en speelde zijn gehele repertoire vier keer achtereen, met succes! Hij erfde van iemand een schildersezel, wat restjes verf en drie kwasten en geloof mij of niet: tenminste drie exposities per jaar! Vanzelfsprekend heeft hij al jarenlang een eigen muziekprogramma op de Cypriotische commerciële radiozender RockFM op primetime zaterdagmiddag. Ooit deden Joep en ik wedstrijdjes wie de modernste bril had en wij bluften elkaar voortdurend af met de meest opzichtige exemplaren. Klinkenbijl vertrok naar Cyprus en nam zijn brillen mee. In deze voor Cyprus spannende tijd wisten alle zenders hem te vinden voor een interview. Ik zag hem achtereenvolgens op RTL Z, RTL4, Pownieuws en Eén Vandaag en volgens mij steeds met een andere bril, maar dat weet ik niet helemaal zeker. Het kan niet op deze week Joep! Nu zelfs ook op dickblogt! In Ermelo is het al jaren erg rustig….
dicktipt: Aandacht is best lekker.

joep901

4 thoughts on “Joep in beeld!

  1. Voor Cyprus kan je het beste maar een roze bril opzetten! Wie weet ziet alles er dan wat rooskleuriger uit

    • ik weet niet of ze daar een gayparade houden, maar ik weet bíjna zeker dat Joepy ook een rose bril heeft!

  2. Nu alleen nog mijn eigen blog en dan ben ik ook pas echt in beeld. Liefs vanaf Cyprus en inderdaad vandaag met ROZE bril.

Comments are closed.