Kale Kerst 2014

kerst14
 Een enkele keer laat mijn geheugen me in de steek, maar op hoofdzaken heb ik het nog wel op een rijtje. Van de laatste vijfentwintig jaar kan ik me niet herinneren dat er op het prachtige Pauwenplein voor mijn deur geen Kerstboom stond half december. Ik heb me nooit afgevraagd hoe de boom er kwam; de stoere mannen van de Gemeente kwamen en een paar uur later stond er een reuzeboom te pronken inclusief verlichting. Dat was leuk en gaf ook ieder jaar wel wat stof tot commentaar. De boom was te groot of te klein, te scheef, te weinig takken of de verlichting zat te hoog of deed het niet. Dat de boom er kwam was min of meer vanzelfsprekend. De laatste jaren bouwden de Heeren van de Rotary hun blokhut erbij en lieten hun sterren stralen. Nu kerstkaarten vooral digitaal worden werd de animo minder. Mijn complimenten voor hun tomeloze inzet al die jaren. Helaas, doordat die club gestopt is met deze jaarlijkse actie staat er voor het eerst ook geen Kerstboom in hartje Ermelo. Er moet dus haast een … lees HIER of HIER verder.

ps: click op de foto voor een ander gezichtspunt.

zieke-hond

 

 

colums dickblaft® exclusief voor allesvanermelo.nl en ermelo.nieuws.nl

One thought on “Kale Kerst 2014

  1. De boom is te kaal was een veel gehoorde klacht bij de verkoop van kerstbomen. Maar ook hoorde ik de kerstboom is te klein.

    Ach, alle soorten van klachten en commentaar kreeg ik van (potentiele) klanten.

    Ik heb er niets mee, met kerstbomen en kerstmis.

    Een flinke sneeuwstorm en een vlammend haardvuur daar teken ik graag voor!

    Vriendelijke groet,

Comments are closed.