liefs uit ermelo-c

 

In dit rapport staat dat dickblogt® dit bijna afgelopen jaar 38000 keer is bekeken. Aandacht genoeg dus. Bedankt voor uw belangstelling en reacties. Het lijkt erop dat ik in 2015 wat minder tijd zal hebben voor deze leuke hobby, maar dat merkt u vanzelf. Ik wens u een prettige jaarwisseling en een prachtig 2015. Laten we niet vergeten te proosten op elkaars gezondheid. Liefs uit Ermelo-C.

Vuurwerk

 

 

 

10 thoughts on “liefs uit ermelo-c

 1. Ha Dick en Sonja,

  Een goed en zoet 2015 met veel aangename muziek en lekker eten.

  hartelijke groet,

  Geert

  PS Ik hoop dat je ook in 2015 voldoende tijd voor je blogs krijgt want deze zijn vaak erg aangenaam. Een uurtje minder ballen met Johan c.s. is wellicht het overwegen waard. Of ga je weer fullime aan de slag?

  • Nee hoor. Voorlopig een leuke klus voor 2á3 dagen per week. Overleef ik wel… Jullie ook all the best! Bert G speelt ook weer mee sinds een paar maanden!

   • Wat grappig dat Bert ook weer actief is bij Irminloo. Op mijn bureau staat een zwart wit foto van jaren her met o.a. Bert, Johan, Hans G., Frans, jij, Gees, Elly, Thea van D., en mezelf. Volgens mij van een of ander toernooi aangezien Johan gen tenniskleding aanheeft. Groet Bert namens mij.

Comments are closed.