acht engeltjes


U kunt mij niet wijsmaken dat u niet nieuwsgierig bent dickblogt te horen zingen in de Mattheus Passion. Niet bij de engeltjes van het Kampen Boyschoir die hun loepzuivere partij voor de pauze meezingen, maar bij de bassen koor 2 van Kleinkoor Caprice. Het wordt een prachtig concert, gelooft u mij. Na afloop tref ik u graag, aan de bar, als u tenminste geen bezwaar heeft tegen mijn stemmig zwarte pak. Zaterdagavond, 24 maart, 19.30 Harderwijk.

De laatste mooie kaarten on-line bestellen via www.cultuurpuntuit.nl of via www.bachpassionenharderwijk.nl
dicktipt: Hotel Baars na afloop. Overnachten met ontbijt direct naast de Grote Kerk.
Mocht u verhinderd zijn: herkansing 28 maart Zwolle, Dominicanerkerk. Toonkunst Ceacilia.

2 thoughts on “acht engeltjes

  1. Hoi Dick, geestig die combinatie met “Sind Blitze ,sind Donner”

    Wat dacht je van leuke discolampjes in de Grote Kerk, is best leuk.

    Dat biertje in je zwarte kostuum moet je niet doen, neem een zwart overhemd mee, dat is “” in “”,roept mijn kleinzoon.altijd!

    Tot kijk,het ziet er nu wat saaier uit bij de bassen! Ik mis ook die rode pantalon!

    • Klopt, die is mij gevolgd! Moedig wel.. Hij had zelf “de rode pantalon” niet eens gelezen…. skkl. groetjes,

Comments are closed.