niet verder vertellen

foto (6)

Het was een fantastische dag gisteren; jammer dat ik er niets over mag zeggen. Ze geven zondag a.s. een mooi feest in Rotterdam en willen het goede nieuws zelf brengen. Dus zeg ik er niets over! Dat zou de pret alleen maar bederven immers. We begonnen met koffie in Villa Augustus en eindigden met een biertje in Café de Vrijheid. Over de plechtigheid in het Stadhuis van Dordrecht en de lekkere lunch bij DeliCees daar tussenin mag ik dus niets vertellen helaas. Vanzelfsprekend hebben we een mooi, gevoelig liedje gezongen maar ook daarover kan ik geen mededelingen doen. Ik was wel getuige, maar ben natuurlijk geen v(err)ader. Het zag er gelukkig uit, dat kan ik u wel vertellen. dicktipt: ja

blikfiets

plu

One thought on “niet verder vertellen

Comments are closed.