pronken met eigen veren.

Speksplek

Maandag laatste dag om formulier pro-Spek in te vullen! Help de Gemeente bij het nemen van de juiste beslissing!

Volgens mij moeten ze op het Gemeentehuis zo langzamerhand dol worden van de kunstenaars die rekenen op de opdracht voor de rotonde bij de Muziektent. Alle kunstenaars die ik sprak de laatste maanden hadden toch duidelijk uit de woorden van een wethouder begrepen dat ze écht goede kans maakten. Ze zaten allemaal bij de laatste twee kanshebbers en de opdracht kon ze eígenlijk niet meer ontgaan, dachten ze…

lees HIER verder….

1451970_732717536756370_836909053_n

 

column “dickblaft”voor www.nieuws.ermelo.nl

zieke-hond

2 thoughts on “pronken met eigen veren.

  1. Goed verhaal Dick! Ik hoop de volgende keer dat ik in Ermelo kom die prachtige pauw van John Spek te zien. Ik ben een fan van hem. Wij hebben hier in zuid Frankrijk ook een plastiek van hem staan. Succes met je leuke weblog.

    • Ha Ko, Ca va? Ik heb je nog geciteerd deze week. Doe ik regelmatig. Over het afgeven van signalen en die vervolgens ogenblikkelijk afzwakken… Bedankt voor de aandacht en ik zal Spek de groeten doen. Salut!

Comments are closed.