thank you for the music

foto (14)

De leilinden voor mijn glaspui in de Stationsstraat zitten zó vol in het blad, dat de helft van het straatbeeld aan mijn controle is onttrokken. Waar in de winter en het vroege voorjaar mij weinig of niets ontgaat, mis ik in de zomer veel van wat er zoal voorbijtrekt. Eenmaal in de week laat ik mij bijpraten op het terras met een biertje in de hand. Gelukkig volg ik alle dames- en herenkappers in de social media en daar steek ik behoorlijk wat van op. Het goede nieuws van DVS kreeg ik natuurlijk mee, een handvol opgepakte Roemenen en een Ermelo’s meisje dat meedoet aan de Miss-teen verkiezing. Wat navragen leerde, dat het hierbij niet uitsluitend om de mooiste tenen gaat… Lees HIER of HIER verder!

 

zieke-hond  dickblaft® voor allesvanermelo.nl en ermelo.nieuws.nl