Venus was her name


De moderne mens slijt een groot deel van zijn leven achter het beeldscherm van zijn PC.
Ik ben een modern mens en kies af en toe een mooie inspirerende foto om de dag mee te beginnen. Bovenstaand langbenig tennismeisje heeft het erg lang volgehouden op mijn wide-screen 24 inch monitor. Ze zat me maanden achtereen beeldvullend een beetje vragend, misschien zelfs licht spottend maar toch relaxed aan te kijken, totdat ze moest wijken voor een ander plaatje. De foto heb ik zorgvuldig bewaard, want ik zie haar graag af en toe terug om te kijken wat er nu precies achter haar blik schuilgaat. Op deze foto helaas niet te zien, maar van TV beelden weet ik, dat achter haar indrukwekkende linkerbeen nóg zo’n been schuilgaat. U zit er vast niet op te wachten, maar ik heb me voorgenomen om mijn “achtergronden” met u te gaan delen. Binnenkort volgt hier de minstens zo spannende foto die Venus van mijn scherm heeft verdrongen. U bent gewaarschuwd. dicktipt: Serena voor nóg grotere beeldschermen.

2 thoughts on “Venus was her name

Comments are closed.