Yvonne! Doe er iets aan!

1260299717K7Fv26

Dit mag beslist niet doorgaan. Absolute heiligschennis! Ik hoop dat Yvonne Jaspers het vreselijke nieuws zelf nog niet heeft gehoord: SBS6 gaat een programma uitzenden waarin een boer van Texel een vrouw mag uitkiezen uit een nestje van twaalf! Wat een akelige, goedkope na-aperij! Een kinderachtige kloon van mijn favoriete TV programma bij een commerciële! Kansloos en uiterst armoedig. Ik ben er behoorlijk door geschokt. Ook de naam lijkt nergens op! De speld in de hooiberg!, terwijl ik altijd op zoek was naar een naald. Maakt niet veel uit, maar ik voorspel(d) dat het niks wordt zonder Yvonne. Ik ga vast en zeker niet kijken, denk ik, toch? Nou ja, misschien alleen de eerste keer….
dicktipt: Jan&Martin

BoerChristiaan

13 thoughts on “Yvonne! Doe er iets aan!

  1. Dat heb je nou altijd: echt en namaak. Valt niets tegen te doen. Nu al verschijnen er tientallen namaakboeken ‘vijftig tinten: rood, blauw, oranje, beige …’ Allemaal hopen ze een graantje mee te pikken van het succes van ‘grijs’ en vooral de dollars dan. Maar er is er maar een de echte, de ware. En de kenners weten dat en gaan niet voor namaak. Al ziet die Texelse boer er op z’n motor er wel lekker stoer uit…

Comments are closed.