zegt u eens eerlijk…

Vandaag kocht ik twee bontkraagjes. Nou ja, twee schapenvellen eigenlijk. Voor buiten. Het zit fantastisch op de bankjes bij de eettafel, maar ook op mijn favoriete snurkstoel en zélfs op de bank onder de overkapping. Vind ik…

Sonja vindt ze behoorlijk over de top. Meer iets voor bij de sta-caravan, maar die hebben we dus niet. Ik reed er bijna dagelijks langs en vond de gemelleerde grijs-bruin-wit tinten steeds mooier worden. Vandaag deed ik een bod, kreeg geluk en propte ze in mijn fietstassen. Na het eten (op de vellen) ook nog een halfuurtje proef geslapen in de laatste avondzon en werkelijk; het ligt heerlijk! Maar nu vindt mijn Sonja ze dus over de top. Niet zo ’n klein beetje, maar serieus behoorlijk over de (haar) top. Beste mensen, laat gerust eerlijk weten wat u er van vindt. Ik kan niet beloven dat ze verdwijnen, maar geef gerust uw mening. De schaapjes kunt u er niet meer mee redden, maar misschien mijn relatie. dicktipt: zo zacht…

 

3 thoughts on “zegt u eens eerlijk…

  1. Ja….ik snap je.. ik zou ook vallen voor het gemelleerde grijs-bruin-wit……hahaha. als je ze kwijt wilt…ik bied de helft!!!
    Kan niet beloven dat deze reactie je relatie zal redden…maar je komt wel van je schaapjes af!!!

  2. Ik vind ze prachtig. Maar ik heb dan ook wat met ‘velletjes’. Ik heb er zelf een stuk of zeven. Dus.

  3. Ik zou m’n huwelijk redden Dick……
    En de schaapjes een dorp zuidelijker dan Ermelo samen laten voegen met hun 2 neefjes

Comments are closed.