zelfde plek

BGlz5YcCcAA-4sH

Mede namens Max wens ik u prettige paasdagen. Het scheelt maar een weekje met vorig jaar en gelukkig ben ik vergeten dat het toen wél mooi weer was. Het zal vast wel eens eerder gesneeuwd hebben met Pasen. Vergeet u niet vannacht de klok een uurtje vooruit te zetten. Al hebben we dan nog geen voorjaar, de zomertijd moet maar vast beginnen. Nadat we donderdag samen een bloemetje bij zijn vrouw hadden gelegd vroeg mijn vader gisteren of het morgen (zaterdag) al Pasen was. Ik vertelde dat er eerst nog een “gewone” stille zaterdag kwam en dat het zondag pas Eerste Paasdag zou zijn. Goed dat je het zegt, zei hij met een grinnik, anders had ik een dag te vroeg Pasen gevierd. Alle dagen zijn gelijk in het bejaardenhuis. Zo zal hij vandaag vast en zeker vragen hoe het zit met die zomertijd. Wordt een lastig verhaal weer, maar hij wil zich beslist geen uur verslapen alhoewel dat niets zou uitmaken! Als ik straks de klok ga verzetten gaat hij een uur eerder naar bed denk ik. Ach, wat maakt het uit?! Ik hoef geen eieren meer te zoeken, zei hij nog. Lollig als altijd vertelde ik dat ze op dezelfde plaats zouden liggen als vorig jaar. Ik vind het best, antwoordde hij. Prettige Paasdagen! dicktipt: Ze liggen achter de klok.

vorigjaarindickblogtEen jaar geleden: Zo’n dag!

.

6 thoughts on “zelfde plek

  1. Mooi hoe liefdevol over je vader schrijft. Wees zuinig op hem. Doe hem de hartelijke groeten van mij. Prettige Pasen voor jullie beiden en alle dierbaren.

  2. Mooie dagen gewenst Dick.
    Nog een tip: als het echte eieren zijn raak je ze nooit kwijt. Op een gegeven moment hoef je slechts je neus achterna te lopen.

Comments are closed.