één grote poppenkast!

U kent dickblogt als een sociaal mens en blogger, dus het verbaast u niet dat hij gemiddeld viermaaldaags op faceboek en twitter rondkijkt. Ooit was dat gemiddelde royaal hoger, maar mijn charmante baas heeft liever niet dat ik in haar tijd de berichtjes over uw huisdieren en uitstapjes volg. Best begrijpelijk. Wie weet volgend jaar weer, maar nu dus even wat minder. De laatste tijd zie ik toch met enige regelmaat verzoekjes langskomen waarin bekenden me vragen in één woord te vertellen waar ik hem of haar van ken. Indien je niet reageert loop je het risico om te worden ont-vriend. Als ik binnen twee seconden iets lolligs kan verzinnen reageer ik, maar meestal neem ik het risico maar.

Tóch betrap ik mij erop dat ik nu eigenlijk ook wel eens wil weten hoe sterk onze vriendschap is. Het hoeft niet in één woord en al helemaal niet met meer woorden; gewoon een gebaar, een signaal van waardering, van aandacht….

U heeft weer verschillende mogelijkheden:

*vrijdagavond 6 maart, 20.30 uur in Het wapen van Ermelo: Première RondreizendNieuwscafé                                       *zondagmiddag 8 maart, 13.30 uur in  het Koetshuis Hulshorst: Art,Food&Friends                                                         *zaterdagavond 14 maart, 20.00 uur Oude Kerk, Ermelo: concert Lux Eterna met Kleinkoor Caprice                         *zaterdagavond 28 maart, 19.30 uur, Grote Kerk Harderwijk: MattheusPassion, StichtingBachpassionenHarderwijk

Allemaal van harte aanbevolen, maar geenszins vrijblijvend. Mocht ik u niet treffen op tenminste één van deze schitterende gelegenheden, dan moet ook ik helaas mijn conclusies trekken. Laten wij hopen dat het niet zover behoeft te komen vrienden!  dicktipt: ik regel graag uw kaarten! Het leven is een (social) poppenkast.

 

10970209_859597744079628_272493584_o

 

webwinkel-toetsenbord-400x240

reageert

2 thoughts on “één grote poppenkast!

Comments are closed.