fiets ‘m d’r in

rekken

Nu we helaas een half jaar langer moeten wachten op de renovatie van het laatste stuk Stationsstraat, proberen we maar te genieten van het stuk dat al klaar is. Deze week zijn er prachtige stalen fietsenrekken geplaatst. Héél veel stalen fietsenrekken. Ik hoop van ganser harte voor de winkeliers dat er ooit ook daadwerkelijk zoveel fietsen tegenaan komen te staan. Zonder fietsen zijn die rekken weliswaar veel en veel mooier, maar de bedoeling is dat er mensen per fiets maar het centrum komen en hun fiets parkeren tegen zo’n mooi glimmend rek.Het zal mij niet verbazen als er dit najaar nog driemaal zoveel van die mooie rekken in de andere helft van de straat zullen verschijnen. Gelooft u mij; ik ben even niet cynisch, want ik vind…….. lees HIER en/of HIER verder

rekken3

 

zieke-hond

 

 

 

colums dickblaft® exclusief voor allesvanermelo.nl en ermelo.nieuws.nl

 

8 thoughts on “fiets ‘m d’r in

  • Vast wel. Ik zag onlangs op een rotonde in Maarn of Leersum exact het zelfde “kunstwerk” van keienschaapjes als bij ons in Ermelo.

 1. Waarom maken ze de Stationsstraat niet vanaf het oude Postkantoor of vanaf jouw woning autovrij? Bestemmingsverkeer kan ook aan de achterkant terecht of tot 09.00 uur. Dat zou pas lef tonen i.p.v. dat gekopieergedrag met fietsrekken. De fietsers komen dan vanzelf. En een beetje groen kan ook geen kwaad.

  • Tussen Rabo en Gemeentehuis is al lang autovrij Geert. Wanneer was je hier voor het laatst?

   • Blijkbaar te lang geleden Dick. Of ben ik oud en vergeetachtig?
    Kom zelden in Ermelo; zeker nu de graven van mijn familie z.l. zijn geruimd niet snel die kant op. Mijn heden ligt in de Randstad mijn verleden grotendeels in Ermelo.

Comments are closed.