Frits tipt:

Drie weken geleden wilde hij nog best honderd worden, maar de laatste dagen werd het duidelijk dat hij dit niet zou halen. Gisterenmiddag is hij rustig ingeslapen en iedereen die van hem hield is daar blij mee. Ik heb mijn vader nóóit horen zeuren of klagen en wij gaan dat nu ook zeker niet doen. Wij zijn dankbaar voor de goede zorgen en aandacht die hij de laatste jaren heeft genoten en ik weet zeker dat ik u allemaal zijn hartelijke groeten mag overbrengen. Zelfs de liefste vaders gaan een keer. Wij gaan hem volgende week in kleine kring begraven bij zijn moeder en bij Dirkje. Frits tipt: Een heel klein beetje liefde, en trouw.

stok

14 thoughts on “Frits tipt:

 1. Dick, gecondoleerd. ‘Hoe langer iemand bij ons is, hoe meer herinneringen hij achter laat’. Sterkte de komende tijd

 2. Jaren geleden vertelde hij met lachtranen op z’n wangen hoe in de Twentse bijbel “het is volbracht” vertaald is met ” ’t is ‘beurt”. En nu valt hem dat toe. Gecondoleerd, Dick en alle anderen waar hij zo van hield.

 3. Zichranon Libracha, moge zijn nagedachtenis tot zegen zijn.
  Veel sterkte, het is altijd verdrietig als iemand het leven laat, maar dit is een mooie dood, moge dat een troost zijn.
  Lieve Dick, gecondoleerd met het overlijden van je vader.

 4. Soms zou je kunnen zeggen: het is mooi geweest. Ik ga.
  Dat zou ook bij je moeder gepast hebben.
  Bijna 2 jaar is je vader nog alleen geweest. Dat zal ook zwaar gevallen zijn.
  Ik wens jullie een goede uitvaart, en warme herinneringen.

 5. Ja, zelfs de liefste vaders kunnen we niet voor altijd bij ons houden… Heel veel sterkte! Knuffel van mij.

 6. Beste Dick,
  Gecondoleerd met het overlijden van je vader. Wat zal het gemis nu groot zijn nu je je beide ouders terug zijn bij onze Schepper. En wat zal je vader z.l. trots zijn geweest op die mooie blogs over hem en zijn vrouw. Moge het lange leven en de vele herinneringen jou en je familie tot troost zijn.

  geert & ingrid

 7. Ha Dick,
  Gecondoleerd met het overlijden van je vader. Wat heb je het weer treffend opgeschreven. Ik wens jullie heel veel sterkte toe voor de komende periode.
  Groet,
  Janny

 8. Dear Dick, your ftaher and mother were very special to me and the family in Canada. They visited several times and obviously loved life. It was a privilege to have been able to see him yet in April. Thanks for taking us there. He will be missed. We extend our deepest condolences and wish you and the family strength in the next days. Celebrate his life!

 9. Gecondoleerd Dick, komen veel mooie herinneringen boven wanneer ik deze prachtige foto zie van “oude” meneer Leene. Want zo noemde ik jouw vader in die tijd. Wat een lieve man was het.

  Groet
  Ilona

Comments are closed.