heerlijke herfst

331c72f017

Ik kom er niet meer uit. Ga voorlopig nergens meer heen in het weekend. Buiten een stormachtige, natte bladbende, maar binnen de ene prachtige nieuwe t.v-serie na de andere. Ik heb ernstige twijfels of ik komende zaterdag wel die HoheMesse zal gaan zingen in Harderwijk. Alleen al voor de prachtige muziek wil je “De Prooi” over de tobbende bank van Rijkman Groening eigenlijk niet missen. Een schitterende serie die een uurtje later naadloos overgaat naar het vervolg van “Overspel” (ook Vara) op NL1. Georgina op Ibiza en de nep Afrikanen in Kamaro’s hebben we maar overgeslagen. Mocht dat onterecht zijn geweest, dan hoor ik dat graag. Op Zondagavond nu eerst nog een poosje Penoza 3 volgen totdat eindelijk BoerZoektVrouw weer begint. Wintertijd, fijne tijd!                   dicktipt: Iris Hoegaarde (lees ook WllmKalb voor een echte mening.)

dickblogtteeen jaar geleden: rotzakken

3 thoughts on “heerlijke herfst

 1. Hee Dick, ik negeer je blog dagelijks lekker niet! Georgina op Ibiza is een dikke no-go als je het vergelijkt met Penoza/Overspel (die ben ik nu aan het kijken). Leuk om te horen dat je Penoza ook volgt, ik vind het echt een van de beste Nederlandse series ooit!

  Tot de volgende keer

  Mariëlle

  • Ha, leuk dat je af en toe langskomt. Ik heb de afgelopen week de dvd’s van “The Bridge” bekeken. Deens/Zweedse krimi. Ook mooi en spannend…. Happy Kerst!

 2. Hoi Dick! Daar heb ik toevallig net seizoen 1 van uit gekeken, wat speelt Sofia Helin daar goed in zeg.

  Ik ben ook enorm benieuwd naar een Penoza 4, maar heb al een stiekeme bevestiging gehad toen ik met de KRO heb gebeld omdat ik mijn adres niet in kon vullen bij het bestellen van de verzamelbox, zie hier het stukje haha: http://penoza-op-dvd.nl/penoza-iv/ (helemaal onderaan). Bleek achteraf dat dit niet helemaal de bedoeling was!

  Alvast/nog een fijn weekend,

  Mariëlle.

Comments are closed.