in mei

ooievaar2

ooievaar

Gisteren hebben we weer eens een dagje gegolfd op een “vreemde” baan, een beetje verder van huis. Prachtig weer en een bijzonder mooie golfbaan in Hoog Keppel. Vergeleken met de drukke, wat commerciëlere accommodaties een vriendelijke verademing. De verschuldigde greenfee en kosten van de consumpties moet je zelf maar afrekenen via de pinautomaat of in het kluisje deponeren. Het koele lentebokje mag je ook zelf tappen, want er is geen bediening. De vereniging is opvallend gastvrij en geeft gasten erg veel vertrouwen. Ook het ooievaarsechtpaar dat trouw zit te broeden op hun nest met eieren heeft alle vertrouwen in de golfers. Het gaat al jaren goed kennelijk. Af en toe zie je de vader met prachtige slagen klepperend rondvliegen om een kikker te verschalken, maar op de foto zitten ze zich samen op hun hoge uitkijkpost te verbazen over het domme spelletje. U weet, ik ben een fotograaf zonder talent en zonder camera, maar dit plaatje wilde ik toch graag met u delen. dicktipt: de Keppelse golfclub.

dickblogtteEen jaar geleden: de Watervallen van Ermelo

.

2 thoughts on “in mei

  1. Het is te hopen dat je daar of op een andere baan geen Van Teeffelen tegenkomt. Of is Sonja je soms hier de baas. Marko bakt ze in de competitie nog niet bruin dus is er nog hoop voor jou en je kompanen;)

    • Ook op de golfbaan is Sonja de baas. Alleen met tennis niet, daarom is ze ook gestopt denk ik… MvT kreun ik de baan af!

Comments are closed.