Oh Mensch wat mooi!

Niet bij de engeltjes van het Kampen Boyschoir die hun loepzuivere partij voor de pauze meezingen, maar dickblogt zingt wel braaf zijn baspartijtje bij de bassen van Kleinkoor Caprice. Het wordt een prachtig concert, gelooft u mij. Na afloop tref ik u graag, aan de bar, als u tenminste geen bezwaar heeft tegen mijn stemmig zwarte pak. Zaterdagavond, 12 april, 19.30 Harderwijk. Wordt het uw eerste MP? In dat geval raad ik u de lezing “de Matthäus-Passion ontrafeld” aan die op vrijdagavond 4 april. Ook in Harderwijk, maar in een ander gebouw aan de Stationslaan 112.

MP2014
MP2014.

Nu maar snel mooie kaarten on-line bestellen via www.bachpassionenharderwijk.nl of bij mij. dicktipt: Hotel Baars na afloop. Overnachten met ontbijt direct naast de Grote Kerk.
p/s: Mocht u verhinderd zijn: herkansing dinsdagavond 15 april in Zwolle, Dominicanerkerk. Toonkunst Ceacilia.