Klassiek fitness gaat van start

85647.original-5330

Ok, lieve volgertjes, we hebben A gezegd, we gaan nu B(ach) zeggen. Voorlopig beginnen we op zondagmorgen van 11.00 – 13.00 uur. Iedereen in zijn eigen tempo. Desnoods kijkt u met een prettig kopje koffie de kat even rustig de boom uit voordat u daadwerkelijk de loopband bestijgt of aan uw vijfhonderd meter roeien begint. Wilma en Hans ontvangen u op hun klassieke wijze met een eenvoudige intake en als u dat liever overslaat mag dat ook volgende keer. Dickblogt zorgt voor de muziek, maar breng gerust uw eigen favoriete klassieke CD mee. Als de belangstelling naar verwachting is kunnen we over een paar weken twee, of zelfs driemaal per week Klassiek Fitnessen bij Bodysupport. Mocht u het ook een goed idee vinden om in een prachtige, schone, hoge en lichte omgeving prettig te sporten met mooie klassieke muziek op de achtergrond dan is dit onze kans. Uniek in Nederland en wijde omgeving! Tot zondagmorgen! dicktipt: Glenn Gould

lees ook: Klassiek fitness.

img_2254

BodySupportErmelo is gevestigd aan de Harderwijkerweg 143 (N303), op de 2e etage, tussen Ermelo en Harderwijk (De poort van Veldzicht). Ingang zijde Harderwijkerweg. (Als u Bach hoort, dan bent u er!)

2 thoughts on “Klassiek fitness gaat van start

  1. Dick, ik wil graag hier graag aan meedoen, wanneer is de eerste zondag ?

    • Zondagmorgen a.s Gerrit! 11.00 uur. Neem gerust je vriendinnetje mee! (Geen kerkorgelmuziek en geen Unger Oens voorlopig!)

Comments are closed.