oldtimer

 

klik op de foto voor de voorkant.

klik op de foto voor de voorkant.

U zult moeten toegeven dat ik er werkelijk alles aan doe. Vastgoed zit vast en schrijven levert nog niets op, dus is mijn plaats op Marktplaats. Wij hebben drie garages en slechts één autootje dus stapelt de boedel zich daar op, als je niet oppast. Kinderzitjes, sneeuwkettingen, Nespresso’s, antiek, Nokia’s, acculaders en DinkyToys vinden hun weg naar Marktplaats. Zelfs onze TT vond via dit prachtige marktmiddel zijn nieuwe eigenaar. Af en toe koop ik er ook iets. Vorig jaar nog zo’n megagrote Magimix Juicer. Heel gezond, en na de gehele druivenoogst van 2012 te hebben versapt kwam ook deze aanwinst op de plank terecht. Marktplaats is een uitkomst, want toen ik het apparaat opzichtig fotografeerde greep mijn vrouw kordaat in en de volgende dag werd er plotsklaps een uiterst gezonde verse pastasauce gemegamixed. Ik voorspel u dat het slechts uitstel is, dus ik bewaar de foto. Bovenstaand Fordje uit 1937 is van Beerd. Beerd wil hem wel kwijt, maar Beerd is geen inwoner van Marktplaats. Inmiddels heeft mijn aanbieding meer dan 5000 kijkerds getrokken en wordt ik driemaal daags gebeld door liefhebberds. Men biedt enthousiast, maar nog wat laag, Er wordt van alles ter inruil aangeboden, van landbouwtrekkers tot brandstofslurpende Oldsmobiles. Ik spreek handelaren, verzamelaars, gepensioneerde vrachtwagenchauffeurs en gisteren zelfs iemand die zijn caravan ermee wilde voorttrekken. De biedingen komen nog niet helemaal in de buurt van Beerd, maar ook dit acht cilinder Fordje krijgt binnenkort een andere eigenaar. Marktplaats is werkelijk geweldig!  dicktipt: designkastje voor weinig ?

dickblogtteeen jaar geleden: Aafje

 

10 thoughts on “oldtimer

  1. Lees het weer met een big smile… ik heb je wat beter leren kennen via je Blogs.. en achter die verwaande kop schuilt een echt mens. Ik vind je in ieder geval fantastisch !! En met een beetje geluk komen die lege garage’ s ooit wel weer eens vol te staan. Is het niet in het vastgoed verzin je wel weer wat anders met je creatieve geest.

    Kitty tipt: Laat de moed niet zakken!

    x

    • Liever niet Kitty, die lege garage bevalt me prima. Misschien ga ik er 1 verhuren ofzo en weer eens zo’n foute scooter kopen. X

  2. En zojuist is ook de Nespresso verpatst! Maar we hebben er weer wat spannende nieuwe sieraden opgezet mensen!

    • Dit was een late reactie op een oud bericht, maar inderdaad; hij is behoorlijk snel verkocht voor ca 7500 als ik mij goed herinner.

Comments are closed.