dumpen

MariannePeijnenburg

Het is beslist een onhebbelijke gewoonte, maar ik verplaats mij vaak in mensen. Goede mensen, maar vooral ook slechte. Ik bedenk mij af en toe dat mensen die een enorme fout maken in hun leven misschien best aardige mensen zijn met een heel slecht moment. Is het meisje van 27 jaar uit Ermelo dat zondag in het water dreef in Zwolle iets aangedaan door een slecht mens of door een aardige vent die heel even de draad volledig kwijt was? Hij wordt vast en zeker gevonden en de eerstvolgende tien jaar worden geen pretje voor hem. Dat heeft hij (want ik verplaats mij nu eenmaal gemakkelijker in mannen) dan ook ten volle verdiend. Ik keek even naar de foto’s van Tara op haar facebookpagina en probeer mij voor te stellen wat er mis gegaan kan zijn. Verkeerde pillen, teveel drank. Doodziek geworden op een verkeerde plek waar ze niet gevonden mocht worden misschien? We gaan het vast wel eens horen. Niets menselijks is mij vreemd, maar waar ik met al mijn begrip niet bij kan is de afschuwelijke, smakeloze vind(dump)plaats. Gewoon in het vieze water gegooid, in plastic verpakt. Volkomen respectloos en ook nog eens onhandig weggewerkt als oud vuil. Vergelijkbaar met die broertjes onlangs in een rioolpijp. Werkelijk een vreselijke fantasieloze en slechte manier om een slechte daad te verbergen. Ik ben van mening dat zoiets zwaar zou moeten meewegen in de strafmaat. Minstens twee jaar extra voor de goedkope en vernederende manier van dumpen van een mooie jonge vrouw. dicktipt: satijn.

foto: zie ook MariannePeijnenburg. 

dickblogtteEen jaar geleden: zo zuinig!

One thought on “dumpen

 1. ZWOLLE – De politie heeft donderdagmiddag een 29-jarige Zwollenaar opgepakt op verdenking van het doden van de Ermelose Tara Dorgelo (27). De Ermelose Tara werd zondagmiddag gewikkeld in een pakketje aangetroffen in de Nieuwe Vecht. Tara Dorgelo en de man kenden elkaar.

  Bekijk ook…
  Politie in Zwolle hervat onderzoek na vondst dode Tara
  In Zwolle gevonden lichaam is 27-jarige Ermelose Tara
  Dode Zwolle slachtoffer misdrijf
  Lichaam gevonden in de Nieuwe Vecht
  Politie onderzoekt huis verdachte doden Tara
  De verdachte wordt donderdagavond gehoord, hij heeft nog geen verklaring afgelegd. Over het motief van de man, die het slachtoffer mogelijk ook in de Nieuwe Vecht gedumpt heeft, is dan ook nog niets bekend. De politie kan evenmin iets zeggen over de wijze waarop de vrouw om het leven is gebracht, of het tijdstip waarop ze om het leven is gekomen.

  De Ermelose Tara (27) groeide op in Kampen en Dronten en woonde in Ermelo in een beschermd wonen-project.

Comments are closed.