pop-up kappers

AnimatieBarberPoleKlein

Mijn leeftijd brengt mee dat ik nogal eens in het verleden duik. U weet wel, toen alles nog goed was. Er zal een tijd geweest zijn dat er geen kapper was in Ermelo, maar zo oud ben ik nu ook weer niet. Er waren in mijn herinnering een stuk of zes kapsalons, waarvan de meeste Voerman heetten. Gerrit, Kees en Barend. De laatste was dameskapper met de bescheiden naam “de Eiffeltoren.” Dan was er “de Lelie” van de familie van Zijl en de onvolprezen kapper Buma. Bij kappers is er vaak sprake van…lees HIER verder.

column dickblaft voor ermelo.nieuws.nl

zieke-hond

2 thoughts on “pop-up kappers

  1. ….volgens mij is jouw grijze uitgroei al een tijdje niet meer gedaan 😉 ….ondanks de ruime keus aan kappers! Wel tijd voor wat variatie in het centrum van Ermelo als ik het zo lees!

Comments are closed.