rondje Ermelo live

Ieper7

Vrijdag 22 mei gaat het weer gebeuren in Ermelo. Ooit heette het Ermelo-Live, een jaar of vijftien later kwam het terug als Live-Ermelo en volgende week vrijdag een prachtige nieuwe poging onder de naam Rondje Ermelo. De kroegentocht met live muziek! In een ver, ver verleden rond 1985 vatten Joep, Roel, ik en nog een paar enthousiastelingen het plan op om zoiets on-Ermeloos in Ermelo te proberen en het werd een groot succes. Regelmatig doken er stemmen op om dit nieuw leven in te blazen en ook Joost de Centrummanager houdt wel van een feestje. De namen van de deelnemende café’s zijn bekend en de line-up van bandjes en artiesten is veelbelovend. Laten we er weer een mooie traditie van maken mensen! Wat mij betreft had het gerust Ermelo-Live mogen heten, maar de organisatie koos voor een nieuwe start met een nieuwe naam. Ik stel voor dat we er stiekem Rondje Ermelo-Live van maken. Maak het hele rondje mensen! Eindig waar je begonnen bent, maar sla geen enkel deelnemend café over. Het is een kroegentocht! In het geheim hebben Joost……  lees HIER en HIER verder.

zieke-hond  dickblaft® voor allesvanermelo.nl en ermelo.nieuws.nl

4 thoughts on “rondje Ermelo live

 1. Ha Dick, wat leuk dat je dit feest nieuw leven in blaast. Bewaar goede herinneringen aan lang vervlogen tijden. Jijzelf waarschijnlijk ook. Ik had hier graag bij aanwezig geweest maar helaas laat mijn gezondheid dit niet toe. Vanaf mijn ziekbed zal ik aan je denken. Veel plezier en neem een borrel op jouw en mijn gezondheid! Zum wohl, geert

  • Ik heb er nix aan gedaan hoor. Ernstig ziek of valt het mee? Beterschap!

   • Dank je! Ja helaas ernstig maar sinds kort (waarschijnlijk) niet meer levensbedreigend.
    Dacht jij dit net als vroeger mede organiseerde. Ik neem aan dat je wel hebt deelgenomen.

    • Nee, niet georganiseerd, maar wel lekker met de bus mee en om 14.00 thuis….. Fijn dat er weer kans is op een gezellige reunie! Doe je best!

Comments are closed.