rus in oranje!

Het damestennis was zowiezo al leuker om te zien dan dat van de Heren, maar nu wordt het pas écht leuk! We hadden natuurlijk al een prachtige Rus met de naam Sharapova, en nu een mooie Nederlandse Rus in de derde ronde van Wimbledon. Een plaatje om over het korte gras te zien rennen en ze slaat werkelijk als een groot mens! Geen attitude of hinderlijk geschreeuw, maar ze wint haar potjes fris en vrolijk. Beetje jammer dat het op Wimbledon niet in het oranje mag, want dat staat haar vást en zou voor ons veel goedmaken deze dagen. Ik ben best blij met haar. dicktipt: Arantxa Rus

Nabrander: Geweldig tóch? Eén keer vragen en vandaag zet ze de foto op twitter!

6 thoughts on “rus in oranje!

 1. Aranxta Rus rules!

  Ik vind dat ‘hinderlijk geschreeuw’ altijd wel interessant.
  Vooral die keurige mensen die zich er aan storen.
  Op de baan geeft iemand kreunend haar complete zelf, binnenste buiten.
  Maar op de tribune wordt er hoofdschuddend gemompeld, ‘kan het wat minder’.
  Als ik zo vrij mag zijn; Jezzebel tipt: Shout!
  http://youtu.be/thEKxFNCuT4

  • het publiek betaalt…. Ik maak zelf ook graag wat herrie op de baan, zeker bij de service, maar je kunt alles overdrijven… Jij mag zo vrij zijn.

 2. @DB: ik vind dat kreunen altijd wel wat hebben. Het gebeurd standaard bij meerdere sporten, zoals ook vecht en krachtsporten. Het heeft het iets dierlijks en dat vind ik bij het leveren van een fysieke prestatie eigenlijk wel prettig om te horen (grommen, schreeuwen, zuchten enz.). Ik zou het bijv. ook graag (zweet) willen ruiken en voelen of in de hitte van de strijd per ongeluk proeven.
  In al het sporten zit erotische energie en die moet in mijn ogen maximaal de ruimte krijgen.

  ps: Ik heb dus niet het blokje – of ik menselijk ben – ingevuld. Ik heb wel degelijk iets dierlijks. Shit, moest het hokje wel invullen : -)

Comments are closed.