spijt

954766_174239742743383_1810576460_s

Het spijt mij werkelijk u opnieuw te moeten stalken met uitnodigingen voor mooie evenementjes, concerten en jubilea. Het is niet anders; U bent publiek en dat hebben wij nodig. Hieronder weer in kalendervolgorde de aanstaande cultuurfeestjes waar ik u graag zou tegenkomen. Om te beginnen:

Zaterdag 15 maart a.s.: Proms-concert tgv het 90 jarig bestaan van COV NW Veluwe. Deelname van vier regionale koren en vanzelfsprekend kunt u het Hallelujah uit volle borst meezingen als u dat wilt. Kijk hier voor het affiche.

Zondagmiddag 16 maart: Een oergezellige Art, Food&Friends middag in het Koetshuis te Hulshorst, met een prachtig programma. Muziek, een eenakter, nog meer muziek, beeldende kunst, mooie wijn en lekker eten. Een aanrader, zéker omdat ik zelf niet zing! Kijk hier voor het affiche!

Zaterdag 12 april: Concert Mattheus Passion in de Grote Kerk van Harderwijk door Kleinkoor Caprice, Helios Ensemble, Kampen Boyschoir en prachtige solisten. Kijk hier voor het affiche. Dickblogt zingt graag mee met de bassen van koor twee. Na afloop het traditionele passiebiertje bij het naastgelegen Hotel Baars.

Dinsdag 15 april: Mattheus Passion in Zwolle. Uitgevoerd door Toonkunstkoor Ceacilia. Kijk hier voor het affiche. Voor de verandering zingt dickblogt in koor één.

ps: Op 4 april zou u naar een interessante presentatie kunnen gaan over de Mattheus Passion. De avond wordt georganiseerd door de Vrienden van Caprice. Hier staan de bijzonderheden.

dicktipt: Ik neem het u niet kwalijk als u één van de genoemde aanraders niet kunt bijwonen, maar u krijgt zeker spijt. Gaat u er vooral niet vanuit dat dit vrijblijvende tips zijn. Graag tot ziens!

 

 

 

4 thoughts on “spijt

  1. Ha Dick,
    Doe je nu publiekelijk boete of is er sprake van “spijt(ig) voor de lezers” zodat wij met afgunst (immers ook een betekenis van spijt) jouw bericht lezen? Ik vrees jou kennende het eerste… Wat wel jammer is.
    Ooit komt de tijd dat ik mijn belofte waar maak en Bach uit de hemel schop. Dan mag misschien moet jij wel spijt hebben dat je ooit een van zijn cantates of nog erger een passie hebt gezongen met alle negatieve gevolgen van dien. Zing eens een lied uit ‘Des Knaben Wunderhorn’ en we kunnen weer met elkaar door een deur. Enige afgunst is mij in deze niet vreemd. Ik zing niet en geniet slechts maar niet van Bach zoals je al had begrepen. Of misschien een beetje van de Goldbergvariaties en Das wohltemperierte Klavier.

    Hartelijke groet,

    geert

Comments are closed.