sport is smerig

Dit vind ik nou een knappe foto. Het kan natuurlijk geluk zijn geweest, maar de timing is hier perfekt. Misschien had de fotograaf de fluim nog iets centraler kunnen stellen, maar de foto is haarscherp en vol dynamiek. Mijn Sonja is ooit gestopt met paardrijden omdat de viervoeter waar ze op reed een keer ernstig verkouden was. Als ik lekker sta te tennissen moet u ook niet elk moment al te close inzoemen, waarom zou je ook?! Wanneer je na een mooie, zoute duik van een klein uurtje boven komt en je masker afdoet, lijkt het ook alsof al je holtes tegelijk leeglopen en is het beter nog even een rondje om de boot te zwemmen. Voetballers zijn de meest smerige sporters van allemaal, al kon Jochem Uytdenhage er ook wat van. U begrijpt vast waarom slidings tegen het einde van de tweede helft het gevaarlijkst zijn. Het veld is dan een stuk gladder. Sport is smerig. dicktipt:noppen

oudedoos: een jaar geleden schreef ik dit.

10 thoughts on “sport is smerig

  1. Voor mij is dat smerige het aantrekkelijke van sport, as a spectator, moet er niet aan denken om zelf in die rommel te moeten functioneren.

  2. GATVERRRR
    k kom ze vaak tegen, wielrenners die hun klodders kwijt moeten, joggers, maar evengoed pubers op de fiets. Ik word daar inderdaad ziek van, en misselijk.
    We worden een smerig spuuglandje.

Comments are closed.