the one and only

KT1109R1

Lieve lezers, kan ik erop rekenen dat u hier even discreet mee omgaat? Gelukkig leest Sonja dickblogt alleen als dickblogt aandringt, maar bovenstaand prachtige en stoere horloge kreeg ik ooit van haar. Vanzelfsprekend was ik er erg blij mee en heb ook maandenlang serieus mijn best gedaan om opnieuw te leren klokkijken. Vijfenvijftig jaar geleden had ik daar ook best moeite mee en deze digitale slag kan ik niet meer maken. Dit knappe designhorloge van THE ONE wil ik dus graag verpatsen aan een wiskundig aangelegde ijdeltuit die van gadgets houdt. Sonja gaat een beetje boos worden, maar dat maak ik dan weer goed met een mooi klokje voor haar, begrijpt u? Het high-tech blikvangertje loopt als een speer en kan probleemloos met u mee uw zwembad in. Vooral in het donker onder water maakt u er goede sier mee verwacht ik. dicktipt: bieden

dickblogtte

 

Een jaar geleden: grietje

7 thoughts on “the one and only

  1. Da’s grappig ik heb de witte versie….moet wel als je natuurkunde juf bent he….

    • Geef jij Hans D dan even door wat de nieuwprijs was (ongeveer). Ik heb geen idee. (kadootje) x

  2. Mijn vraag is: hoe laat geeft het horloge aan?
    Ik gok kwart over vijf (in de middag(?)).

    Frans

Comments are closed.