zak

overhemd1 Maakt u zich geen zorgen. dickblogt is nog niet overgenomen door Marktplaats.nl Bovenhangend hemd kocht ik ruim twee jaar geleden en ik draag het regelmatig met plezier. Om mijn bijdrage aan het huishouden wat te intensiveren strijk ik al meer dan een jaar mijn eigen overhemden. Vandaag viel mij op dat het sportieve borstzakje met de vrolijke sierstiksels aan de buitenkant volstrekt onbereikbaar is. Stel u koopt een treinkaartje en u wilt dat handig in uw borstzakje doen…. kan niet. Hetzelfde geldt voor een eventueel zojuist gekocht kammetje of, voor de rokers onder u, een pakje mascotte vloei…. vergeet het maar. Verbaasd ging ik opzoek naar een opening en vond die aan de binnenkant van het overhemd. Het kán natuurlijk een grapje zijn van de olijke ontwerper, net als het ene afwijkende op-een-na-laatste knoopje van bovenaf. Het kan ook dat het arme jonge meisje in India gewoon de stof verkeerd om had liggen of, uit stil protest binnenstebuiten saboteerde. Terwijl het Tahrirplein weer volstroomt en opgewonden Nederland zich druk maakt om een te dikke dame op een te kleine pony vraag ik mij af waarom me dit niet eerder is opgevallen. Wat een zak! dicktipt: houdt oog voor de details

overhemd3

 

dickblogtteeen jaar geleden: komkom

12 thoughts on “zak

  1. Ik heb het niet zo voor borstzakjes aan hemden. Ze roepen altijd bij mij het beeld op van ambtenaren met een zwaar montuur bril op en een kaal hoofd waar de enige haarslierten aan de zijkant volledig over dat hoofd heen gekamd zijn. En in dat borstzakje zitten dan 2 stylo’s: een blauwe en een rode.

  2. Neem vooral altijd een / cq je vrouw mee naar feestjes, want die heeft altijd een tas bij zich en daar kun je al je spullen ingooien. Sigaretten , shag, autosleutels één of 2 smartphones en je portemonnee . En nooit dit soort dingen in je (achter)zak doen hoor ! Je kont komt er zo lelijk uit dan ! Geldt zeker ook voor vrouwen: als je een iPhone of pakje sigaretten in je achterzak van je strakke spijkerbroek doet.. Vergeet het dan maar ! Geen man kijk meer naar je !!! Koop een blouse en doe al die bagage dan liever in je borstzakjes……..

  3. Volgens mij is dat ontworpen door een vrouw, die een hekel heeft aan die opgevulde borstzakjes,…..en terecht,……net zoals de spuuglelijke heup–en telefoontasjes,……:-)

Comments are closed.