wat een spreker!

10514345_804170096282859_6640439499781071031_o

Af en toe kan Leene het niet laten om in het openbaar te spreken al is hij meer een schrijverd dan een sprekerd. “Mag ik even uw aandacht” sluit natuurlijk wel naadloos aan bij de openhartige confessie die vanaf het begin bovenaan dickblogt prijkt. Bovenstaande genadeloze foto van het achterhoofd werd recent genomen op een mooi feest in Rotterdam. Ik hield het kort op verzoek van het bruidspaar. Zelden zult u mij betrappen op een lang verhaal, daarvoor is mijn stof tekort. Een weekje geleden kon ik het ook niet laten. Een voor mijn doen lang verhaal, opgelolligd met een enkel liedje. Zingen lijkt kwetsbaarder dan spreken, maar dat valt reuze mee. Een maand of wat geleden werd ik gevraagd als “kritisch tafelheer” door Ermelo-draait-door. Gelukkig werkte de draadloze microfoon niet, dus niemand had er last van. Donderdagavond a.s. is de tweede editie bij mij voor de deur. De organisatie dreigde deze keer met een werkende geluidsinstallatie te komen, maar al is het een grote eer, bedank ik er toch voor. Mijn koor kan mij niet missen. Als je zo onbescheiden aan de weg (Stationsstraat) timmert, dan gaat men gemakkelijk denken dat je graag spreekt. Dat je jezelf graag hoort, zoals mijn vrouw dat wel pleegt te noemen. Een feit is, dat ik niet graag “nee” zeg. Jonaske van AtelierDaVinci nodigde mij uit de komende kunstroute op vrijdagmiddag 3 oktober te openen. Ze legt de lat lekker hoog: ” een boeiend en spraakmakend openingspraatje over het thema van dit jaar: lagen en luiken.” Ook dit zal vermoedelijk weer een erg korte worden en vast en zeker eenmalig, waarbij ik de aanwezigen snel zal aanmoedigen mij te volgen op de route langs de etalages in de Stationsstraat. Tenslotte kan ik u wél mijn altijd boeiende, maar luidruchtige opening van de eerstvolgende art,food&friends aanbevelen op zondagmiddag 9 november in het Koetshuis, Hulshorst. dicktipt: Wat een spreker is die man! 

10518838_298350483702832_1915641661497674836_n