Abshit

Wat heeft u allemaal aan fitnessnarigheid onder uw bed liggen? Ooit aangeschaft omdat het ingeklapt zo handig onder uw bed paste? Onzin! Het past helemaal niet onder je bed, tenzij de klossen van de laatste bevalling er nog onderstaan. Bij mij staan ze inmiddels op een rijtje achterin mijn kantoor, en ik ben er klaar mee. Dickblogt is uitge-stept, -abcirkeled en allang uitgetrilt. Het zijn 90 kg en het blijven 90 kg. Dat steppen heb ik nooit kunnen waarderen en bij die electrische trilband keek ik continue schuw om me heen of écht niemand me kon zien. Genant! Op de een of andere manier moest ik op dat ding altijd aan Patty Brard denken, en dan gaat de lol er snel af, dat begrijpt u. Die vuurrode Ab-circle had nog wel wat. Lekkere “smooth” beweging en ik kreeg werkelijk het idee dat het hier en vooral daar wat hielp. Het ding swong reusachtig, maar het is genoeg geweest. Er ligt stof op, dus moet het de deur uit tegen elk aannemelijk bod. Ik stel voor twee kratjes LeffeBlond, een fijne fles gin, een doosje Chardonay uit Chili óf zes Macflurries. dicktipt: t.e.a.b!

8 thoughts on “Abshit

  1. Die trilband is prachtig in beeld gebracht in de film Dik Trom. Eva van der Gucht in felroze fitnessoutfit, ik vond het mooi. Heus. Weet je het zeker?

  2. Ik heb ze ook gehad: roeiapparaat, hometrainer, abroller. Het enige dat nu onder mijn bed ligt is de sjoelbak. Met de Kerst en op andere donkere dagen haal ik die tevoorschijn. Hebben we met z’n vieren plezier van en moe worden we niet 🙂

    • Sjoelen is een garantie voor een goede nachtrust. Hoeft inderdaad alleen maar onder je bed te liggen en het werkt! (Ik ben ze lekker allemaal kwijt inmiddels! De sjoelbak had ik al weggegeven ooit…)

  3. Die vuurrooie abcircle wil ik je wel vanaf helpen. De laatste elastieken van m’n stokoude PowerTek zijn geknapt en niet meer te krijgen. Dat ding leek op een kruisboog, misschien nog wel in het geheugen van een kenner/verzamelaar zoals jij. Steeds als ik weer eens dun wilde worden, hielp dit masjientje wel. Helaas uit de handel (misschien wel omdat ie écht werkte). Hoeveel bier, booze of braadworst? Pecuniae mag ook.

    • Dat rode monster is twee dagen later (14 juli dus ofzo) opgehaald voor 35,- Alsnog bedankt voor je reactie en succes!

Comments are closed.