geen boe of bah

SAM_3124

Onze dakkoe Adrie1 zag het gelaten aan. Vijfendertig gasten op het sedumdak plus wat kleinkinderen en een hondje maakt een prachtig plaatje, maar de volgende dag lijkt het alsof er veertien dagen een circustent op heeft gestaan. Maar zeg nu zelf domme koe, je gaat bij zo’n roofparty toch geen bordje “Niet betreden” plaatsten, alsof iemand zich daar ook maar iets van aan zou trekken. Gelijk hebben ze. Vanavond de boel flink nat gespoten en binnen een week zie je er niets meer van. Het was een mooi feestje met veel gezellige mensen. De foto is van het begin toen de zon zich voor het eerst van zijn warme kant liet zien. Uiteindelijk werd het zo mooi dat beide vaatjes VeluwsBlond (x30liter) schoon op zijn gegaan. Fantastisch Ermelo’s bier wat ik iedereen kan aanbevelen. Als goed gastheer heb ik ook uitbundig meegeholpen met die zestig liter. Bij het omhoog sjouwen van die zware fusten nam ik mij al voor dat ik ze alleen nog leeg op de schouder zou nemen. Eén belangrijk ding is er mede daardoor misschien misgegaan en ik hoop dat iemand me daarmee kan helpen. De volgende dag stond het huis vol met cadeaus waarvan we precies weten van wie ze afkomstig zijn. Onderstaand smaakvolle Amsterdamse grachtengordelvogelhuisje is er ongezien doorheen geglipt. Het is mij volledig ontschoten wie dat onder zijn arm meebracht de trap op. Help ons even uit de black-out zodat we de gulle gever (nogmaals) kunnen bedanken. De koe heeft het vast gezien, nuchter als ze is, maar zegt geen boe of bah. dicktipt: tap ook eens uit een ander vaatje.

 

SAM_3168

dickblogtte

Een jaar geleden: Sofia duikt.

 

 

2 thoughts on “geen boe of bah

  1. Het was idd erg gezellig, en good food and drinks. Het Veluwe biertje smaakte erg goed, en het was misschien daarom dat er de nodige liters gedronken zijn. ( of had iemand de kraan van de tap vergeten dicht te doen ? ).
    Overigens is dat mooie vogelhuisje door Ellen gekocht en door mij meegenomen als kado samen met een paar flesjes wijn. Geniet ervan Dick & Sonja !

    • Prachtig, raadsel opgelost! Het eerste mezenjong noemen we Ellen of Gerrit! Hij is mooi!

Comments are closed.