weer té mooi

Chanel-Iman-1

De meeste van mijn hobby’s zijn of waren mooi-weer activiteiten. Golfen en tennissen in wind of regen is erg vervelend. Hetzelfde geldt in mijn ogen voor zeilen, al kan je daarbij wel wat wind gebruiken natuurlijk. Met een mooi zonnetje erbij is het allemaal een feest. Tijdens het duiken vond ik een regenbui prima, daar merkte je niets van, maar ook daarbij maakt wat zonlicht van bovenaf beneden alles een stuk mooier. Er is misschien één liefhebberij waarbij het weer helemaal niets uitmaakt. Sinds een paar jaar heb ik een bezigheid die bij prachtig weer juist helemaal niet werkt! Ik heb daar werkelijk wat minder mooi weer voor nodig. Bloggen bij dit heerlijke weer lukt me écht niet. Het is een slecht-weer-hobby. Vandaar dus weer geen blog vandaag. Excuses. dicktipt: hooguit zo.

foto: chanel, Iman.

dickblogtte

een jaartje geleden: Olijfje

4 thoughts on “weer té mooi

  1. Nah, absoluut niet. Het is een moment hobby. Inspiratie komt als je er open voor staat, en bij mooi weer is die kans minstens zo groot 🙂

Comments are closed.