grietje-akke


Gisterenavond kreeg ik een sms van vriend Hans met de tekst: Mooie kop in de krant! Even zoeken en inderdaad op pagina vier schreeuwde de kop me tegemoet. Niks ingezonden bericht, niks interview, gewoon bijna letterlijk van dickblogt afgehaald. Ik weet niet zeker of mijn vader het ook leuk vindt om in de krant te lezen dat hij verwacht wordt aan de Grote Vergadertafel, maar dat hoor ik vast nog wel. Overigens werd ik er door kleindochter Nienke op gewezen dat haar opa Arie van der Meijden ook een belangrijke plaats inneemt aan die Grote Vergadertafel. De kop “Rehoboth moet open blijven” had ik al mooi genoeg gevonden, maar Grietje vond dit beter denk ik. Vanzelfsprekend zijn we blij met deze aandacht voor de goede zaak en ikzelf ben zoals u weet ook niet vies van wat aandacht. Natuurlijk hoop ik binnenkort een vrolijk bericht te kunnen schrijven met een foto van Dits&Frits, tevreden uitkijkend op hun groene grasveldje. Laten wij het hopen. Iedereen doet zijn best, net als Grietje-Akke. Bedankt allemaal! dicktipt: wie schrijft, blijft.

4 thoughts on “grietje-akke

  1. Die journalisten toch .. voor je het weet sta je in de krant, of het nou NRC is of ons eigen lokale weekblad. Dat biedt wel weer perspectief voor een bundel columns, overigens. Gaan we nou bezetten?

  2. Vader Frits (bijna 97) vond het wel een goed stuk, zei hij. Licht cynisch vroeg hij wel waar ik de tijd vandaan haalde. Ik zal hem voorlopig nog even als “verhinderd” afmelden voor de Vergaderingen.

Comments are closed.