ingepakt

OudeKerk3

Het heeft in de verte wel iets weg van de vluchtige kunstwerken van Robert van der Horst en de foto is vandaag ook gemaakt in zijn Ermelo. Een prachtig monument, tijdelijk ingepakt voor de restauratie. Wat mij betreft mogen ze de stellage eromheen laten, want ik vind het prachtig zo. Inpakken en wegwezen dus eigenlijk. Wat mooie verlichting erin en het is werkelijk een plaatje. Misschien dat de aannemers er morgen hun lelijke reclameborden aan gaan hangen, maar vandaag was het even mooi. Knap werk trouwens dat steigerbouwen bij dit soort bouwwerken. dicktipt: Klik op foto’s voor het saaie plaatje.

OudeKerk2

 

5 thoughts on “ingepakt

  1. Ben benieuwd hoelang de gemeente Ermelo dit laat zitten. Bij de ingepakte muziektent (2 jr geleden) waren ze zo snel met weghalen (na een paar uur!) dat OpenMonumentendag Ermelo er bijna door de mist in ging.

  2. Ha Dick,

    Zelf ben ik zoals je weet (te) lang weg uit Ermelo en vraag mij waar dit is. Kan mij nl. niet herinneren dat er naast de Oude Kerk nog hoogbouw is laat staan toegestaan. Of is er een gunstige(re) politieke wind gaan waaien na mijn vertrek;)

    HG,
    geert

  3. kon een kunstwerk zijn va het echt-paar Christo….zie Pont Neuf frankrijk of the hide park New York google maar eens. ja mooi, zinloze esthetiek…….en in deze een nieuw, gerestaureerd gebouw,en het behouden van een mogelijk *ooit* erfgoed, …wie weet…herinner me een eigen ervaring van het inpakken van straatstenen op het Keizer Karelplein, te Nijmegen in zelfgemaakte, blauw/ witte hoezen. Hoe experimenteel kun je zijn. De stratenmakers werkten mee…prachtig…het blijft serieus, * KUNST *, complimenten Dick. En ja…het kost natuurlijk niets….dus dan kan het.

Comments are closed.