Jan en Martin, b(r)oers.

Terecht wees Lynke mij op een grote vergissing. Na Henrieke had ik mijn interesse wat verlegd naar boer Aad totdat Lynke mij vorige week via FB opmerkzaam maakte op de hierboven afgebeelde broers. Om volstrekt onbegrijpelijke redenen reageerden nét te weinig boerzoeksters op hun oproep en vielen zij buiten de wekelijkse uitzending van BzV. Dit blijkt een grote misser van Yvon en haar redactie. De fotogenieke broers lijken sprekend op elkaar en je herkent Martin slechts aan zijn nóg grotere oren. Zoals alle belangrijke programma’s heeft ook BzV een z.g. tweede scherm, al is dit jammer genoeg alleen via de site te bekijken. Ook Jan en Martin worden met de camera gevolgd op hun hilarische pad naar warmte en geluk op de boerderij. U hoeft wat mij betreft zondagavond niet meer te kijken, als u mij maar belooft volgende week de gesprekken tussen beide broers te volgen op de site. Het is werkelijk geweldig! Ik prijs mijzelf gelukkig met vier broers en een zus, maar de wijze waarop deze mannen de belangrijke zaken des levens delen is om jaloers op te worden. Dit is geen familieband, dit is eeneiigheid van de bovenste plank. Ze hebben werkelijk het beste met elkaar voor. “Je moet ’n kliek met iemand hebben“, zegt Jan. Ik heb er drie in m’n trekker gehad, ik heb keuze!” Martin zegt: “Kiekn wa ’twordt.” Nadat Martin bij Marielle kennelijk een blauwtje liep troost broer Jan hem met de woorden: “Op naar de volgende“, terwijl hij toch écht maar maar drie brieven kreeg! Broer zoekt vrouw. dicktipt: Martin! (de tune)

een jaar geleden:Winterklaar!

3 thoughts on “Jan en Martin, b(r)oers.

  1. Veel kijkplezier Dick, maar mag ik beide overslaan? Ik lees hier wel hoe het met die tweede afliep. Of zal ik me opwerpen als nummer drie. 😉

Comments are closed.