Politici op straat? Bel onmiddellijk!

gemeente

Lieve lezers; ik ben er niet gerust op. Gisterenmiddag betrapte ik vanuit mijn strategisch in de Stationsstraat gelegen uitzichtpost Wethouder Van den Bosch tijdens een onaangekondigde inspectieronde. Een zeven man sterke delegatie waarin ongetwijfeld ambtenaren, planologen en misschien zelfs een enkele bouwkundige, keek met bovennormale belangstelling naar de gevels boven winkels in het centrum. Dat belooft meestal weinig goeds. Ik voorzie aanschrijvingen, nieuwe voorschriften, heffingen per strekkende meter vlaggenmast of dwingend kleuradvies voor puien in de nieuwe Stationsstraat. Levensgevaarlijk! U kent mijn standpunt over het ambtelijk apparaat en lijsttrekkers; het liefst zie ik ze….      lees HIER of HIER verder!

zieke-hond

 

 

dickblaft® exclusief voor allesvanermelo.nl en ermelo.nieuws.nl