Daar ben ik weer!

Die regenboogvlag is enkel en alleen maar om even uw aandacht te trekken. Was vergeten hem te laten wapperen, dus is het tevens een goedmakertje. Wat ik even met jullie wil delen is, dat ik tegenwoordig íets beter op de prijzen let. Gasprijzen natuurlijk, net als jullie, maar ook die van andere producten. Mijn favoriete koeken met cranberries bijvoorbeeld, maar ook als we uit eten gaan ben ik wat prijsbewuster. Het kan best een sterretje minder. Mijn hele leven was ik prijsbewusteloos, maar nu let ik er noodgedwongen wat op. Niet dat ik daar blij mee ben. Ik kijk nog altijd vol bewondering (maar ook met wat lichte ergernis) naar mensen die zowel bij A.H als in een restaurant hun bonnetje minutieus controleren. Ik deed dat nooit en weiger dat nog steeds pertinent. Ik wil u graag uitleggen waarom. Als je een bonnetje controleert, zou je óók als het in je nadeel is, moeten melden dat er iets niet klopt. Ik vertrouw mezelf daarin niet meer helemaal, dus check ik het gewoon niet. Blijft u dat vooral wél doen, maar ik blijf graag zoveel mogelijk prijsbewusteloos. Liever niet reanimeren.

One thought on “Daar ben ik weer!

Comments are closed.