Hot&Spicy in Sottolounge.

Sambal-Oelek-4x3-a-3

De ruimte is adembenemend mooi, praktisch en goed bereikbaar. De keuken is top of the bill en overzichtelijk. Wilco is een superkok en Sonja kan er ook wat van! Voeg daarbij de met zorg geselecteerde bijpassende wijnen van Pieters’ Wijnhandel Agneau bv en ik zou niet weten wat er mis kan gaan! U kunt vanaf NU inschrijven op hun eerste

Masterclass Aziatisch koken

op Zondagmiddag 18 januari 2015. Kosten inclusief ingrediënten, recepten, makannan enak (lekkerrr eten dus) en bijpassende wijnen: € 85,- p/p. Uw e.v. partner is vanaf 17.00 uur ook welkom om ook wat te proeven á € 35,- p/p all in. De voorzichtige planning omvat drie masterclasses waarvan we de eerste  Anything but Rijsttafel! hebben genoemd. Afhankelijk van uw enthousiasme zijn er mogelijkheden voor een vervolg, t.w: Soto in Sotto (soepen&sauzen) of Van Lombok, via S’pore naar Thailand of Fusie Euro/Azië en wat denkt u van Balinese BBQ? U heeft inspraak vanzelfsprekend. Het woord Masterclass staat voor demonstraties, uitleg, workshop, proeven, proberen en kijken. Fanatiekelingen worden uitgenodigd in de keuken, maar niets moet. Sonja en Wilco maken het vooral lekker, niet te moeilijk, maar altijd authentiek. Je kunt er thuis in uw eigen keuken gegarandeerd iets mee. dicktipt: selamat makan!

datum: zondagmiddag 18 januari 2015, aanvang 14.00 uur, plaats: Sotto lounge, Stationsstraat 4, Ermelo. Snoepende afhalers vanaf 17.00 uur. Einde: 19.00 uur.

* inschrijven / inlichtingen: via dickblogt, dick@dickenson.nl / wilco@uwchefaanhuis.nl  of 0653243007

grrHieronder vind je de links naar de diverse recepten:

 

*pangsit    *salade woensen  *hot&spycy soepje    *mango/groene papayasalade   *mee-crob   *sateh

*pekingeend in flensje       * tjollo-tjollo van makreel   *Sambal Bali enzo..